Sesongens 3-retters meny

SESONGENS 3-RETTERS MENY

Serveres hver dag kl 18:00 – 21:00. Må forhåndbestilles.

Akevittgravet laks med pepperrotcréme & dillmajones   
Aquavite cured salomon with horseradish cream & dill mayonnaise  
(3-4-7-10)
Vinforslag: Chablis – kr 845/ kr 185

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus & tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine & cranberry
(7-12)  
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795 / kr 175

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem – kr 135
Caramel pudding & whipped cream
(3-7-8)

3 retter kr 595
Vinpakke «oppgradert» kr 545

Vinpakke 1 (husets): kr 495,- Masi Pinot Grigio, Monastier Rosato, Masi Modello Rosso, Sauterne
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 595,- Chablis, Miradou Gassier Rose, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud
Vinpakke 3 (Luksus): kr 995,- Mersault, Miraval Rosé, Amarone Costasera, Royal Tokaij
(Alle vinpakkene inneholder 15 CL hvitvin, rosevin, rødvin og 5 cl dessertvin)

Allergener
1.    Gluten
1.1 hvete - 1.2 rug - 1.3 havre - 1.4 bygg
2.    Skalldyr
3.    Egg
4.    Fisk
5.    Peanøtter
6.    Soya
7.    Melk og laktose
8.    Nøtter
8.1 mandel - 8.2 hasselnøtt - 8.3 valnøtt
9.    Selleri
10.    Sennep
11.    Sesamfrø
12.    Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
13.    Lupin
14.    Bløtdyr