Sesongens 3-retters meny
SESONGENS 3 RETTERS MENY + EN BONUSRETT
Serveres mandag til torsdag 18.00 – 21.00 / Fredag og lørdag 18.00 – 22.00 / Søndag 18.00 – 21.00
Akevittgravet laks med pepperrotcréme & dillmajones
Aquavite cured salomon with horseradish cream & dill mayonnaise
(3-4-7-10)
Vinforslag: Chablis – kr 845/ kr 185
Hotellets kremede suppe (bonus rett)
The hotel's creamy soup
(1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Miradou Gassier Rose – kr 645 / kr 155
Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus & tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine & cranberry
(7-12)
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795 / kr 175
Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær & egglikør
Vanilla ice with cherries & egg liqeur
(3-7-12)
Vinforslag: Chateu Montifaud Pineau – kr 115
3 retter kr 595
Vinpakke «oppgradert» kr 545
Vinpakke 1 (husets): kr 495,- Masi Pinot Grigio, Monastier Rosato, Masi Modello Rosso, Sauterne
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 595,- Chablis, Miradou Gassier Rose, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud
Vinpakke 3 (Luksus): kr 995,- Mersault, Miraval Rosé, Amarone Costasera, Royal Tokaij
(Alle vinpakkene inneholder 15 CL hvitvin, rosevin, rødvin og 5 cl dessertvin)
Allergener
1. Gluten
1.1 hvete - 1.2 rug - 1.3 havre - 1.4 bygg
2. Skalldyr
3. Egg
4. Fisk
5. Peanøtter
6. Soya
7. Melk og laktose
8. Nøtter
8.1 mandel - 8.2 hasselnøtt - 8.3 valnøtt
9. Selleri
10. Sennep
11. Sesamfrø
12. Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
13. Lupin
14. Bløtdyr