Sesongens 3-retters meny – Vegansk

SESONGENS 3 RETTERS VEGANSK MENY + EN BONUSRETT

Serveres mandag til torsdag 18.00 – 21.00 / Fredag og lørdag 18.00 – 22.00 / Søndag 18.00 – 21.00

Vegansk kamskjell med rødbetpure, syltet gulrot og vegansk kaviar 
Vegan scallops with beetroot puree, pickled carrot and vegan caviar
(9)
Vinforslag: Chablis – kr 845 / kr 185

Husets kremede veganske suppe (bonusrett)
The hotel's creamy vegan soup
(Allergi - spør personalet)
Vinforslag: Miradou Gassier Rose – kr 645 / kr 155

Nøttestek med grønne asparges, jordskokkpure og pastinakk chips 
Nut roast with green asparagus, artichoke puree and parsnip chips
(8-9-10)
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795 / kr 175

Utvalg av sorbet med friske bær
A selection of Sorbet with fresh berries
Vinforslag: Chateu Montifaud Pineau – kr 115

3 retter kr 495
Vinpakke «oppgradert» kr 545

Vinpakke 1 (husets): kr 495,- Masi Pinot Grigio, Monastier Rosato, Masi Modello Rosso, Sautern
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 595,- Chablis, Miradou Gassier Rose, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud
Vinpakke 3 (Luksus): kr 995,- Mersault, Miraval Rosé, Amarone Costasera, Royal Tokaij
(Alle vinpakkene inneholder 15 CL hvitvin, rosevin, rødvin og 5 cl dessertvin)

Allergener
1.    Gluten
1.1 hvete - 1.2 rug - 1.3 havre - 1.4 bygg
2.    Skalldyr
3.    Egg
4.    Fisk
5.    Peanøtter
6.    Soya
7.    Melk og laktose
8.    Nøtter
8.1 mandel - 8.2 hasselnøtt - 8.3 valnøtt
9.    Selleri
10.    Sennep
11.    Sesamfrø
12.    Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
13.    Lupin
14.    Bløtdyr