Sesongens 3-retters meny – Vegansk
SESONGENS 3 RETTERS VEGANSK MENY + EN BONUSRETT
Serveres mandag til torsdag 18.00 – 21.00 / Fredag og lørdag 18.00 – 22.00 / Søndag 18.00 – 21.00
Vegansk kamskjell med rødbetpure, syltet gulrot og vegansk kaviar
Vegan scallops with beetroot puree, pickled carrot and vegan caviar
(9)
Vinforslag: Chablis – kr 845 / kr 185
Husets kremede veganske suppe (bonusrett)
The hotel's creamy vegan soup
(Allergi - spør personalet)
Vinforslag: Miradou Gassier Rose – kr 645 / kr 155
Nøttestek med grønne asparges, jordskokkpure og pastinakk chips
Nut roast with green asparagus, artichoke puree and parsnip chips
(8-9-10)
Vinforslag: Ripasso Valpolicella Classico Superiore – kr 795 / kr 175
Utvalg av sorbet med friske bær
A selection of Sorbet with fresh berries
Vinforslag: Chateu Montifaud Pineau – kr 115
3 retter kr 495
Vinpakke «oppgradert» kr 545
Vinpakke 1 (husets): kr 495,- Masi Pinot Grigio, Monastier Rosato, Masi Modello Rosso, Sautern
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 595,- Chablis, Miradou Gassier Rose, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud
Vinpakke 3 (Luksus): kr 995,- Mersault, Miraval Rosé, Amarone Costasera, Royal Tokaij
(Alle vinpakkene inneholder 15 CL hvitvin, rosevin, rødvin og 5 cl dessertvin)
Allergener
1. Gluten
1.1 hvete - 1.2 rug - 1.3 havre - 1.4 bygg
2. Skalldyr
3. Egg
4. Fisk
5. Peanøtter
6. Soya
7. Melk og laktose
8. Nøtter
8.1 mandel - 8.2 hasselnøtt - 8.3 valnøtt
9. Selleri
10. Sennep
11. Sesamfrø
12. Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
13. Lupin
14. Bløtdyr