Sesongens 3-retters meny – Fisk

SESONGENS 3 RETTERS MENY + EN BONUSRETT

Serveres mandag til torsdag 18.00 – 21.00 / Fredag og lørdag 18.00 – 22.00 / Søndag 18.00 – 21.00

Italiensk Carpaccio av okse indrefilet med trøffeldressing, pinjekjerner, ruccula & høvlet parmesan
Carpaccio of beef, truffle dressing, ruccula & parmesan
(3-7-8-10)
Vinforslag: Pinot Noir 695 / 159

Hotellets kremede suppe (bonus rett)
The hotel's creamy soup
(1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Miradou Gassier Rose – kr 645 / kr 155

Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøstersopp, eplesmørsaus med kaviar & savoykål
Roast wild halibut with roasted king oyster mushrooms, apple butter sauce with caviar & savoy cabbage
(4-7)
Vinforslag: Sancerre kr 895/195

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær & egglikør
Vanilla ice with cherries & egg liqeur
(3-7-12)
Vinforslag: Chateu Montifaud Pineau – kr 115

3 retter kr 595
Vinpakke «oppgradert» kr 545

Vinpakke 1 (husets): kr 495,- Masi Pinot Grigio, Monastier Rosato, Masi Modello Rosso, Sautern
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 595,- Chablis, Miradou Gassier Rose, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud
Vinpakke 3 (Luksus): kr 995,- Mersault, Miraval Rosé, Amarone Costasera, Royal Tokaij
(Alle vinpakkene inneholder 15 CL hvitvin, rosevin, rødvin og 5 cl dessertvin)

Allergener
1.    Gluten
1.1 hvete - 1.2 rug - 1.3 havre - 1.4 bygg
2.    Skalldyr
3.    Egg
4.    Fisk
5.    Peanøtter
6.    Soya
7.    Melk og laktose
8.    Nøtter
8.1 mandel - 8.2 hasselnøtt - 8.3 valnøtt
9.    Selleri
10.    Sennep
11.    Sesamfrø
12.    Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
13.    Lupin
14.    Bløtdyr