Sesongens 3-retters meny – Fisk
SESONGENS 3 RETTERS MENY + EN BONUSRETT
Serveres mandag til torsdag 18.00 – 21.00 / Fredag og lørdag 18.00 – 22.00 / Søndag 18.00 – 21.00
Italiensk Carpaccio av okse indrefilet med trøffeldressing, pinjekjerner, ruccula & høvlet parmesan
Carpaccio of beef, truffle dressing, ruccula & parmesan
(3-7-8-10)
Vinforslag: Pinot Noir 695 / 159
Hotellets kremede suppe (bonus rett)
The hotel's creamy soup
(1-2-3-4-7-8-12-14)
Vinforslag: Miradou Gassier Rose – kr 645 / kr 155
Ovnsbakt villkveite med ristet kongeøstersopp, eplesmørsaus med kaviar & savoykål
Roast wild halibut with roasted king oyster mushrooms, apple butter sauce with caviar & savoy cabbage
(4-7)
Vinforslag: Sancerre kr 895/195
Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær & egglikør
Vanilla ice with cherries & egg liqeur
(3-7-12)
Vinforslag: Chateu Montifaud Pineau – kr 115
3 retter kr 595
Vinpakke «oppgradert» kr 545
Vinpakke 1 (husets): kr 495,- Masi Pinot Grigio, Monastier Rosato, Masi Modello Rosso, Sautern
Vinpakke 2 (oppgradert): kr 595,- Chablis, Miradou Gassier Rose, Ripasso Superiore, Chateau Montifaud
Vinpakke 3 (Luksus): kr 995,- Mersault, Miraval Rosé, Amarone Costasera, Royal Tokaij
(Alle vinpakkene inneholder 15 CL hvitvin, rosevin, rødvin og 5 cl dessertvin)
Allergener
1. Gluten
1.1 hvete - 1.2 rug - 1.3 havre - 1.4 bygg
2. Skalldyr
3. Egg
4. Fisk
5. Peanøtter
6. Soya
7. Melk og laktose
8. Nøtter
8.1 mandel - 8.2 hasselnøtt - 8.3 valnøtt
9. Selleri
10. Sennep
11. Sesamfrø
12. Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
13. Lupin
14. Bløtdyr