À la Carte

Serveres hver dag kl 18:00 – 21:00. Må forhåndbestilles.

FORRETTER / ENTRÉS

Ristede kamskjell med blomkålpuré & dillmajones – kr 145
Roasted scallops with cauliflower puree & dill mayonnaise
(2-3-7-10-14)

Akevittgravet laks med pepperotcrème & spinatmajones – kr 125
Aquavit cured salmon with horseradish cream & spinach mayonnaise
(3-4-7-10)

Italiensk Carpaccio av okse indrefilet med pinjekjerner, ruccula & høvlet parmesan     – kr 155
Carpaccio of beef, ruccula & parmesan
(Pinjekjerner)

HOVEDRETTER / MAIN COURSES

Elgkarbonader m/potetpurée, fløtesaus, syltagurk og tyttebær – kr 295
Elk chops with/potato puree, cream sauce, pickles and cranberries
(1-7)

Tradisjonell laks med Sandefjordsmør. Serveres med kokte poteter, asparges & agurksalat – kr 295
Traditional salmon with Sandefjord sauce. Served with boiled potatoes, asparagus & cucumber salad
(4,7)

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus & tranebær – kr 395
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine & cranberry
(7-12)

Norsk okse indrefilet med sellerirotpuré. Serveres med sesongens grønnsaker,
amadinepoteter og peppersaus – kr 465
Norwegian beef tenderloin with celery root puree. Served with seasonal vegetables and pepper sauce
(7-9-12)

DESSERT / AFTER DINNER SWEET

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem – kr 135
Caramel pudding & whipped cream
(3-7-8)

Is Flensburg med vaniljeis, kirsebær & egglikør – kr 165
Vanilla ice with cherries & egg liqeur
(7-3)

Husets pannacotta med frisk bærcoulis – kr 145
House panna cotta with fresh berry coulis
(3-7)

Sesongens 3-retter / Seasonal three-course dinner

Akevittgravet laks med pepperotcréme & spinatmajones
Aquavit cured salmon with horseradish cream & spinach mayonnaise
(3-4-7-10)    

Dåhjortfilet med kremet savoykål, rødvinssaus & tranebær
Fallow with creamed savoy cabbage, sauce of red wine & cranberry
(7-12)

Hjemmelaget karamellpudding med nypisket krem
Caramel pudding & whipped cream
(3-7-8)

3 retter kr 595

Oppgradert vinpakke kr 495
MASI Modello Pinot grigio, Masi Campofiorin “Rippasso”, Chateau Montifaud


Allergener
1.    Gluten
1.1 hvete - 1.2 rug - 1.3 havre - 1.4 bygg
2.    Skalldyr
3.    Egg
4.    Fisk
5.    Peanøtter
6.    Soya
7.    Melk og laktose
8.    Nøtter
8.1 mandel - 8.2 hasselnøtt - 8.3 valnøtt
9.    Selleri
10.    Sennep
11.    Sesamfrø
12.    Svoveldioksid og sulfitt (SO2)
13.    Lupin
14.    Bløtdyr